True
Ihonhoito talvella
Parhaat vinkit talvi-iholle!

Marraskuun lopulla pakkanen, tuuli ja vähentynyt auringonvalo alkavat vähitellen vaikuttamaan ihonkuntoon. Mitä pidemmälle talvea kohti mennään, sitä haastavammaksi olosuhteet ihon kannalta muuttuvat.

Iholla kuluva vuodenaika tuntuu kuivuutena ja kiristävyytenä. Iho kuivuu, koska ilma kuivuu. Pahin kuivattaja on huoneistojen lämmitys ja ilmojen kylmetessä sisällä tulee vietettyä enemmän aikaa. Samoin viileä ulkoilma sitoo ihoon vähemmän kosteutta, ja viima sekä lämpötilojen vaihtelu rasittavat ihoa.

Talvella iho kaipaa paljon kosteutusta sekä ravitsevia rasvahappoja, bakteerikantaa parantavia prebiootteja ja antioksidantteja.

Nyt kannattaisi myös kiinnittää huomiota voiteiden sekä seerumien ja pesutuotteiden valintaan.

Etenkin kuiva- ja herkkäihoisten olisi hyvä siirtyä puhdistusemulsioihin tai -öljyihin.

Viimeistele puhdistus aina ihollesi sopivalla kasvovedellä, joka palauttaa ihon pH:n sopivaksi. Helpotusta kiristävälle ja herkälle iholle tuo esimerkiksi Massada Sensitive Skin Tonic With Prebiotics, joka kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää ihoa.

Tarkista myös onko voiteesi ja seerumisi riittävän täyteläinen kylmempää kautta varten. Massada Bio Cellular linjan tuotteet ovat suunniteltu erityisesti kuivalle, herkälle ja  aikuiselle iholle. Ekosertifioidut Bio Cellular tuotteet sisältävät hyviä rasvahappoja ja antioksidantteja, jotka ravitsevat ja elvyttävät kuivaa ihoa esimerkkinä täyteläinen Bio Cellular Total Regeneration Cream.

Tämä on erittäin hyvä ajankohta varata aika kasvohoitoon.  Vaikka, hoitaisitkin ihoasi tunnollisesti kotona, niin jokaisen vuodenajan vaihtuessa on hyvä käydä tarkistamassa ihon kunto ammattilaisen luona ja samalla myös rentoutua ja nauttia omasta ajasta. Kosmetologin kanssa voit tehdä tarvittavat päivitykset kotona tehtäviin ihonhoitorutiineihin.  Löydä lähin Massada hoitola täältä:https://www.massada.fi/hoitolat.html.

Paitsi kasvot myös koko keho kaipaa kosteutusta ja huolenpitoa. Hemmottele itseäsi ravitsevilla vartaloöljyillä. Massada öljyt ovat hyvin monikäyttöisiä ja sopivat niin ihon kosteuttamiseen, puhdistukseen, lihasten rentouttamiseen kuin kylpyveteenkin. Aromaterapeuttisilla öljyillä voidaan rentouttaa tai kohottaa myös mieltä. Erityisesti mieltä kohottavia ovat sitruksia ja ylang ylangia sisältävät öljyt. Esimerkiksi suosittu Massada Mediterranean Body Oil pehmentää, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.  Se sisältää antioksidantteja ja tärkeitä rasvahappoja sekä lisää dopamiinin eli onnellisuushormonin tuotantoa.

 

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.